top of page

Contact en informatie

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd, maar wil je graag meer van ons koor weten? Stuur dan een berichtje via het contactformulier hiernaast en wij nemen snel contact met je op! 

Koor Joy boeken?

Christelijk koor Joy verleent regelmatig medewerking aan erediensten. Ons uitgangspunt is dat we een aanvulling zijn op de dienst en dat onze liederen zoveel mogelijk aansluiten bij het thema of de lezing van de eredienst. Ook is het mogelijk dat we in overleg, naast ons eigen repertoire, een lied speciaal voor de dienst instuderen. Naast de erediensten kunnen wij bij voorkeur op donderdagavond een avondvullend programma in verzorgingstehuizen of andere instellingen verzorgen. We wisselen de koorzang dan af met samenzang, voordragen van een of meerdere gedichten en/of een muzikaal intermezzo verzorgd door onze dirigent of een van onze leden.

Bijwonen van repetitieavonden?

We nodigen je van harte uit om op een van onze repetitieavonden de sfeer te komen proeven. De repetitieavonden vinden plaats op donderdagavond van 20:00-22.00 uur in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 te Rotterdam Alexander. Onze dirigent is Matthijs Breukhoven

bottom of page